Rijplaten Lichtgewicht Onverslijtbaar Voordelig

Revolutionaire Rijplaat van Polynite

Rijplaat Polynite
De lichtgewicht rijplaat van Polynite

Nieuw type rijplaat

Vanuit Japan wordt nu een nieuwe rijplaat geïmporteerd. Een doorontwikkeling van de al twintig jaar bestaande beschermplaat van Polynite. Al jaren werken we in Nederland met zware en onhandelbare rijplaten om te zorgen dat machines en werktuigen niet wegzakken in onze zachte bodem.

Lichtgewicht rijplaten

Bijna niet te geloven, maar de rijplaat met een maat van 182 x 81 cm weegt nog geen 3 kilo! 10 rijplaten samen nog geen 30 kilo. Dat past altijd op de vrachtwagen, aanhanger of in je busje.

Onverslijtbare rijplaten

De rijplaten worden nu al meer dan 20 jaar gebruikt in tal van toepassingen. Er zijn nog geen versleten platen teruggekomen naar de fabriek om gerecycled te worden. Onbreekbaar doordat de rijplaat wat veert op de ondergrond. IJzersterk, dus ook ongevoelig voor puntbelasting als er over oneffenheden gereden wordt.

Schoonmaken van de rijplaten

Makkelijk af te spuiten of te vegen en schoon op te bergen. Geen roest of houtsplinters. Ook brokkelt het materiaal niet af. Polynite rijplaten zijn gewoonweg een lust om mee te werken.

Belasting in het gebruik

Natuurlijk is de plaat niet bedoeld om een heistelling of 50-tonner over te laten rijden. Niet omdat hij niet sterk genoeg zou zijn, maar vooral door het handzame formaat. De plaat is uitermate geschikt als rijweg voor kleine vrachtwagens, bestelbussen, aanhangers, mini-gravers enz.

Hoveniers, straatmakers, bouwbedrijven, aannemers

Hoveniers maken bij de aanleg van een tuin natuurlijk vaak mee dat er met losse grond gewerkt wordt. Naar de gewenste plek rijden met de bus of kruiwagen is dan een probleem. Ook om het gras of een pad te beschermen is de rijplaat uitermate geschikt.
Straatmakers kunnen de rijplaat gebruiken om al neergelegd straatwerk te beschermen. Op campings komt de rijplaat van pas als er weer eens een (sta) caravan verplaatst moet worden, of een chalet gebouwd.

Reserveren

De rijplaten worden na bestelling gefabriceerd. Bestellen is makkelijk. Geef het aantal dat u wilt afnemen door. Vanuit TSTUIJ.NL zorgen we er dan voor dat orders gebundeld worden om tegen de laagste kosten uit Japan geïmporteerd te worden.

Maar er is natuurlijk ook vaak een voorraad rijplaten in Nederland aanwezig.

Prijs van de rijplaat

Ongelooflijk deze lage prijs, dit lage gewicht, en onverslijtbaar!

De rijplaat is echt voordeliger dan wat er tot nu toe te koop is.

5 platen bestellen en betaal € 65,00 per stuk

10 platen bestellen en betaal € 52,50 per stuk

20 platen bestellen en betaal € 45,00 per stuk

Het tarief is excl. BTW, maar inclusief aflevering op uw adres in Nederland.

Polynite rijplaten worden in Nederland verkocht via Scherp Verpakkingen.  Zij kunnen u direct informeren over de aanwezige voorraad. Stuur uw bestelling aan patrick@scherpverpakkingen.nl . U krijgt een factuur toegezonden. Na betaling worden de platen bij u afgeleverd.

Beschermplaat

De Polynite plaat is ook leverbaar als beschermplaat. Voor groter gemak is de plaat dan vouwbaar uitgevoerd. Zie de specificaties!

Informatie voor hoveniers vindt u op de speciale pagina “rijplaten voor de hovenier”

Trekker-oplegger rijdt er gewoon overheen, zonder problemen.