Tom Stuij

Tom Stuij: “Geboren in 1953 in Rotterdam. Eerst 25 jaar directeur in het familiebedrijf “Transportbedrijf Stuij en de Man”. Het bedrijf verkocht in 1998. Vanaf 1999 ruim 20 jaar aan het roer gestaan bij Mondial Movers, een samenwerkingsverband van verhuisbedrijven. Sinds 2019 dan tijd om die dingen te doen die altijd al bleven liggen.” Tom Stuij , Polynite, cover

Natuurlijk gaat het dan om dat doen waar de interesse ligt. In mijn geval praat je dan over duurzaamheid, marketing en mobiliteit.

Voor een overzicht van (neven- en ere-) functies verwijs ik je graag naar LinkedIn.

Vanuit de duurzaamheidsgedachte is het gelukt om importeur te worden van de Polynite beschermingsplaat en voor informatie over Polynite is een groot stuk van deze site gereserveerd.

Er wordt wel eens een beroep op mij gedaan in mijn rol als adviseur. Maar ook als voorzitter van bijeenkomsten of als spreker (bedrijfsvoering, mvo, marketing, personeelsbeleid) ben ik vaak de juiste man op de juiste plaats. Kijk eens op “Wat Doet Tom Zoal” voor voorbeelden. Dus is er iets, schroom dan niet om contact op te nemen via tom@tstuij.nl

Op basis van mijn opgedane ervaringen in het bedrijfsleven kan ik wellicht het antwoord op je vraag gegeven. Daarover wil ik graag in gesprek. Niet dat ik alle problemen van de wereld wil horen. Nee hoor, ik wil wat toevoegen. Of het nu gaat om het positioneren van een bedrijf (marketing) of een gedegen personeelsbeleid. Vanuit mijn ideeën over het Rijnlands Zakenmodel kan ik je wellicht op het goede spoor zetten.

Snuffel eens rond

Als je wat rondsnuffelt via Google, zie je ook dat ik ambassadeur ben voor het Basisinkomen. Ik maak me daar hard voor omdat ik er in geloof. Het Basisinkomen kan heel veel dagelijkse problemen in onze maatschappij oplossen. Als het Basisinkomen is ingevoerd bestaat er geen werkloosheid meer. Is er niemand meer in de ziektewet. Gaat er niemand meer met pensioen. Dat iedereen zich dan kan ontplooien zorgt, volgens mij, voor voorspoed in de maatschappij. Kijk gerust eens op een site met informatie over het Basisinkomen.  

Wil je mij boeken als spreker op een bijeenkomst, dan kan dat via SpeakOut.  U verwacht van mij een leerzaam en onderhoudend verhaal om een bijzondere gebeurtenis te ondersteunen.
Samen met u, als opdrachtgever, stel ik het verhaal samen dat uw gasten, collega’s, vrienden, klanten zullen waarderen. 

Events

Door jarenlange ervaring in het organiseren van (feestelijke) gebeurtenissen is ook het op touw zetten van een event iets wat je aan mij kunt overlaten. Feest, seminar, etentje, weekendje weg, tentoonstelling, beurs; het kan allemaal en tegen een net tarief en met openheid van zaken over kosten en (on)mogelijkheden.

Hartelijke Groet, Tom Stuij

Tom Stuij, Polynite, Beschermplaat,Bedekking, Bouw, Verhuizen
Tom’s activiteiten

 

Polynite, Beschermplaat,Bedekking, Bouw, Verhuizen
Polynite

 

Polynite, Beschermplaat,Bedekking, Bouw, Verhuizen
Toepassingen

 

Tom Stuij, Polynite, Beschermplaat,Bedekking, Bouw, Verhuizen
Polynite Europe