Polynite Europe

Polynite Europe is de handelsnaam van het bedrijf TSTUIJ.NL . Doel van het bedrijf is het importeren van de Polynite beschermplaten en rijplaten uit Japan. En daarnaast de groothandel in de beschermingsplaten en rijplaten in Europa. Uitgezonderd het Verenigd Koninkrijk. De verkoop van de platen vindt plaats via een aantal geselecteerde en in beschermende verpakkingen gespecialiseerde bedrijven, 

Polynite Europe Chamber of Commerce  

Polynite Europe

In haar opslag heeft Polynite Europe daarom altijd een aantal van de beschermplaten op voorraad. Namelijk omdat de beschermplaten alleen per volle containerlading worden geïmporteerd. Dit immers om hoge transportkosten te voorkomen.

Als u Polynite beschermingsplaten wil aanschaffen, dan kan dat natuurlijk. Er is een met de producent afgesproken protocol. Iedere levering van 50 of meer stuks wordt daarom zonder transportkosten aan huis geleverd. Dit zonder meerkosten voor de besteller. Ook zijn er speciale acties waarbij de platen kosteloos afgeleverd worden. Kijk op de pagina’s voor de Vouwbare Beschermplaat of de Niet Vouwbare Rijplaat

De prijs is afhankelijk van het aantal platen dat u tegelijkertijd wil bestellen. Echter ook spoedleveringen zijn mogelijk.

In bijzondere gevallen kunt u daarom de platen afhalen in het warehouse in Rotterdam.

De Polynite platen hoeven tijdens het transport niet extra beschermd, ze zijn er sterk genoeg voor. Transport per open of gesloten vrachtwagen is mogelijk. Gezien het geringe gewicht is vervoer per groepagedienst of bestelwagen aan te bevelen.

Vraag in de eerste plaats een tarief en mogelijkheden via tom@tstuij.nl    

Kamer van Koophandel

Polynite Europe is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. U kunt de inschrijving vinden onder nummer 73912050. Natuurlijk zijn alle benodigde documenten aanwezig en kunt u vertrouwen op een partner met een goede reputatie en solide liquiditeitspositie.  Als bankrelatie is gekozen voor de ASN Bank. Deze bank sluit qua doelstelling volledig aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van TSTUIJ.NL. 

 

Polynite Logo Menu
Over Polynite
Polynite in een sporthal / stadion / vloerbescherming
Toepassingen
Over Tom
Tom’s activiteiten