Polynite Europe

Polynite Europe is de handelsnaam van het bedrijf TSTUIJ.NL . Doel van het bedrijf is het importeren van de Polynite beschermplaten uit Japan. En daarnaast de handel en verkoop in de beschermingsplaten in Europa. Uitgezonderd het Verenigd Koninkrijk.

Polynite Europe Chamber of Commerce  

Polynite Europe

In haar opslag heeft Polynite Europe daarom altijd een aantal van de beschermplaten op voorraad. Namelijk omdat de beschermplaten alleen per volle containerlading worden geïmporteerd. Dit natuurlijk om hoge transportkosten te voorkomen.

Als u Polynite beschermingsplaten wil aanschaffen, dan kan dat natuurlijk. Er is een met de producent afgesproken protocol. Iedere levering van 50 of meer stuks wordt daarom zonder transportkosten aan huis geleverd. Dit zonder meerkosten voor de besteller.

De prijs is afhankelijk van het aantal platen dat u tegelijkertijd wil bestellen. Ook zijn spoedleveringen mogelijk.

In bijzondere gevallen kunt u daarom de platen afhalen in het warehouse in Rotterdam.

De beschermplaten hoeven tijdens het transport niet extra beschermd, ze zijn er sterk genoeg voor. Transport per open of gesloten vrachtwagen is mogelijk. Gezien het geringe gewicht is vervoer per groepagedienst of bestelwagen aan te bevelen.

Vraag in de eerste plaats een tarief en mogelijkheden via tom@tstuij.nl    

Kamer van Koophandel

Polynite Europe is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel. U kunt de inschrijving vinden onder nummer 73912050

 

Polynite Logo Menu
Over Polynite
Polynite in een sporthal / stadion / vloerbescherming
Toepassingen
Over Tom
Tom’s activiteiten